top of page
Træ er et fantastisk materiale 
– men det kræver sin fagmand

Træ er nok verdens ældste bygge-materiale. Det er stærkt, smidigt, og så er det et levende naturmateriale. Der findes et væld af træsorter og –typer,  hver med deres særlige fordele. 

 

Når man bruger træ i byggeriet, kræver træarbejdet stor indsigt og erfaring, hvis man skal opnå de bedste og mest holdbare løsninger.

 

Tømrerarbejdet drejer sig populært sagt om det træværk, som man ikke umiddelbart kan se. Det er tagkonstruktioner og bærende elementer, altså selve bygningens skelet. 

 

Snedkerarbejdet handler især om bygningens synlige træ – altså først og fremmest om døre og vinduer, køkkener og faste skabe m.m. Over årene er de to discipliner – tømrer- og snedkerarbejde – vokset sammen, og det stiller så meget større krav til den moderne tids tømrer/snedker.

 

SJS har et hold af den rigtige slags. De er faguddannede tømrer/snedkere, der elsker træ, tænker træ og mestrer træ. De finder de rigtige løsninger og de udfører dem. Har du brug for nogle gode råd om træ i dit byggeri, så kan du også få dem hos os.

SIDEN 1965
bottom of page